به طور کلی میتوان گفت عیوب مختلف در مقیاس کم و زیاد و به طور متناوب مشاهده می شود . گاهی اوقات یک نقص میتواند بومی یک منططقه خاص و ویژه آن منطقه باشد.
· AMBERS
دانه هايي كه به علت شرايط خاك به رنگ زرد
كهربايي در مي آيند.
·
ANTESIA-DAMAGED
دانه ها توسط
حشره Antesia آسيب مي بينند در نتيجه حفره سياه روي دانه به
وجود مي آيد و دانه كاملا پلاسيده و پژمرده مي شود.
·
BIACK BEANS
به علت جمع آوري دانه
هاي نرسيده يا جمع آوري و برداشت دانه هايي كه پاي درخت ريخته اند ، دانه هاي سياه
عمدتا معياري براي شمارش آلودگي هستند .
·
BIACKISH BEANS
دانه هايي هستند كه
هنگام پالپ گيري زخمي و بريده شده اند اين قسمتها اكسيده شده و متمايل به رنگ سياه
مي شوند.
·
BLEACHED BEANS
خشك كردن سريع دانه ها و زيادي خشك كردن آنها
باعث ايجاد دانه هاي بدون رنگ مي شود اين دانه ها به علت بي رنگي و حالت ابري يا
كف آلود مانند شان شناخته مي شوند ، معمولا هنگام خشك كردن مكانيكي اين مورد پيش
مي آيد .
·
BIOTCHY BEANS
به علت خشك كردن
ناهمگن و غير يكنواخت حالت لك و پيس روي
دانه نمايان مي گردد.
·
BROCA-DAMAGED BEANS
قسمتهايي از دانه
قهوه توسط حشرهSTEPHANODRES HAMPEI خورده مي شود و بطور يكه سوراخهاي در بين دانه
ايجاد مي كند.
·
BROWN BEANS
دانه ها به رنگ قهوه
اي هستند علت آن ممكن است به خاطر تخمير ناقص و يا شستشو ي نامناسب و يا خشك كردن بيش از
اندازه به وجود آيد .
·
-COATED BEANS
دانه هايي هستند كه
پوسته نقره اي به آنها چسبيده است و علت آن ممكن است به خاطر خشكسالي و برداشت
گيلاسهاي نارس باشد.
·
CRUSHED BEANS
اين خسارت معمولا از
طرف پوست كن قهوه به دانه مي خورد . در اين حالت معمولا دانه نصف شده و يا تكه اي
از آن كنده مي شود .همچنين اغلب در زمان كوبيدن دستي گيلاس خشك قهوه براي جدا شدن
پوسته و پالپ نيز اين خسارت روي ميدهد.
·
DISCOLOURED BEANS
دانه هاي تغيير رنگ يافته هستند و اغلب به علت
آسيب دستگاه پالپ اين مورد بوجود مي آيد و علتهاي ديگر شامل تماس با زمين ، آهن و آب
آلوده ، بعلاوه آسيب ديدن بعلاوه مرحله خشك كردن و اينكه دانه ها در تانك تخمير
باقي بماند.
·
DROUGHT-AFFECTED
BEANS
دانه هايي كه تحت
تاثير خشك سال قرار گرفته اند هم داراي پوشش هستند . هم بد شكل اند ، رنگ پريده و
سبك مي باشند.
·
DULL/ UNNATURAL COLOURED
BEANS
دانه هايي با رنگهاي
غير طبيعي كه علت آن مي تواند خشك كردن نادرست و اغلب مجاورت با آلودگي فلزات
باشد.
·
EARS
قسمتي از ELEPHANT BEAN شكسته شده است.
·
EARTHY BEANS
دانه هايي هستند كه
بوي خاك مي دهند علت آن برداشت دانه هايست كه روي زمين برهنه افتاده اند.
·
EIEPHANT BEANS
ناهنجاري ژنتيكي كه
منجر مي شود 2 تا دانه در هم ادغام مي شوند و اغلب از شكل عادي خارج مي شوند و
تمايل به جدا شدن در حين فر آوري يا رست شدن دارند.
·
FADED BEANS
دانه هاي پژمرده :
دانه هايي كه مربوط به محصول كهنه هستند و يا آنهايي كه سريع خشك شده اند.
·
FLAKY BEANS
دانه ها ي پوسته پوسته و برفكي دانه هايي هستند كه بسيار باريك ، سبك و زبر و ناهموار هستند.
·
FLOATS OR FLOATERS/LIGHTS
دانه ميوه هايي كه
رشد كافي نيافته اند و پوك هستند و در آب شناور مي شوند در مرحله فر آوري شناور مي
مانند، در قهوه شسته شده يكي از علائم درجه بندي نادرست طي مرحله فر آوري تر مي
باشد.
·
FOXY BEANS
دانه هاي ترشيده حالت زنگ زده و مايل به قرمز دارنددر نتيجه
برداشت گيلاسهاي بسيار رسيده و گاهي اوقات گيلاسهاي زرد همچنين تاخير در مرحله پالينگ
، تخمير نادرست يا شستن نا مناسب اين شكل ديده مي شود .
·
GREEN/WATER-DAMAGED
آشكارا زماني كه
پارشومنت خشك، مرطوب گردد.
·
HALL-DAMAGED BEANS
دايره هايي متمايل به
رنگ سياه در قسنت بادامي شكل (بيضي) دانه مشاهده مي شود.
·
LIGHT BEANS
وزن دانه ها پايين تر
از حد نرمال است كه علت آن مي تواند قطعي يا بيماري يا آب و هواي نامساعد باشد.
·
MOTTIED BEANS
دانه هاي (لكه دار – خال دار) ، به صورت لكه لكه هستند علت آن معمولا خشك كردن غير يكنواخت است .
·
MUSTY<MOULDY>
BEANS
بخشي يا تمامي دانه
تغيير رنگ يافته و متمايل به سفيد مي شود و بافت و رنگي خز مانند پيدا مي كند رشد
كپك روي آن با چشم غير مسلح نيز مشاهده مي شود و نيز شواهد ي مبني بر قارچي بودن
·
OVERRIPE
دانه هاي خيلي رسيده
كه به رنگ زرد متمايل به قهوه اي مي باشند همچنين به خاطر حالت ترشي هم شناخته مي
شوند .
· PEA BERRY
اين مورد در نتيجه
رشد يك دانه درون گيلاس مي باشد كه كشيده گوي شكل يا بيضي و گرد است در حالت معمول
2 دانه درون گيلاس مي باشد.
·
PUIPER-NIPPED
دانه هايي هستند كه
توسط دستگاه پالپر زخمي شده اند ( به علت عدم تنظيم تيغ پالپر ) قسمتها يي زخمي
شده به علت اكسيداسيون تغيير رنگ مي دهند( در طي فر آيند تخمير ) و طعم را مي
توانند تغيير دهند .
·
QUAKERS
دانه هايي هستند كه
رشد كامل پيدا نكرده اند و به عنوان ROAST DEFECTS نشان داده مي شوند .
·
RAGGED
دانه هاي زبر و ناصاف ، به علت خشكسالي اين مورد مشاهده مي شود ، برداشت مخلوط گيلاسهاي بالغ و نا بالغ منجر به مشاهده اين مدل دانه مي گردد.
·
STINKERS
دانه هايي هستند كه زيادي تخمير مي شوند علت آن
تميز نكردن مناسب دستگاه پالپر و تانك تخمير و كانال شستشو مي باشد .
·
THREE-CORNERED BEANS
دانه هاي سه گوش نيمه
PEABERRY
هستند.
·
WITHERED
دانه هايي چين خورده
هستند علت آن مي تواند خشكسالي و يا كشاورزي ، پرورش ضعيف باشد.