داستان از جائی شروع میشه که هفته قبل یک دستگاه
اسپرسو تک گروپ صنعتی برای مصرف خانگی خریدم,
البته قبلا یک دستگاه خانگی نیمه صنعتی داشتم
ولی تصمیم گرفتم بقولی کل سیستمم رو ارتقا بدم .
هدف نهائی من این بود که توی خونه اسپرسوئی
بگیرم که تو خیلی از کافه ها هم پیدا نشه و هر روز صبحم رو با یک لاته رویائی شروع
کنم.
با احترام به تمام کافه دارها باید بگم که بارها
در کافه های مختلف با خوردن قهوه های بد روزم خراب شده بود.
باید اعتراف کنم که علاقه بی حد من به عطر و طعم
قهوه و هنر لته آرت باعث که به فروشندگان دستگاهها و لوازم قهوه لبخند بزنم و هر
قیمتی بگویند براشون با احترام کارت بکشم.
دستگاه بیزرا تک گروپ خریدم و با سلام و صلوات اوردمش
خونه و به آب و برق وصلش کردم.
وقتی دستگاه گرم و اماده شد شروع کردم به
کالیبره کردن اسیاب با دستگاه اسپرسو و از پورتا فیلتر دوبل استفاده کردم.
همانطور که گفتم شروع کارم با بسکت دوبل بود و
همه چیز عالی پیش رفت و بعد از چند آزمایش به نتیجه فوق العاده ای دراسپرسو
رسیدیم.
نوبت به ترکیب شیر و اسپرسو رسید و همه چیز عالی
بود .
مشکل وقتی شروع شد که خواستم با پورتا فیلتر و
بسکت سینگل یک تک شات اسپرسو بگیریم .
متاسفانه تنظیمات اسیاب برای پورتا فیلتر دوبل
مناسب پورتا فیلتر و بسکت سینگل نبود و نتیجه کار افتضاح شد یک اسپرسو تلخ و گس و آبکی
.
میزان قهوه را بیشتر کردم بحدی که پورتا فیلتر
بسختی روی هد گروپ بسته شد ولی نهایتا بازهم اسپرسو خوبی استخراج نشد.
باید دوباره اسیاب را این باربرای پورتا فیلتر
سینگل تنظیم می کردم ,
با ریزتر کردن درجه اسیاب قهوه به شرایط مطلوب
رسیدم ولی مشکل این بود که نمی شود هر بار جداگانه برای سینگل و یا دبل اسیاب را
کالیبره کرد.
با چند حرفه ای قهوه این موضوع را مطرح کردم , انها هم گفتند این مشکل عمومی دستگاههای اسپرسو با سایز بسکت 58 است و چند راه حل
دادند که بنظرم خیلی کاربردی نبود و رفتم سراغ بررسی در فضای مجازی .
پس از بررسی سایتهای متفاوت و خواندن نظرات مردم
متوجه شدم که این مشکل از طریق راههای متفاوتی قابل حل است که تمامی انها را با شما
مطرح میکنم.
در بالا هم عکس این محصول رو
براتون به اشترک گذاشتم
خیلی ممنون که این مطلب رو مطالعه کردید
شاد و موفق باشید
اریک
آواساپیان