تمامی عوامل کلیدی و پایه در بودادن قهوه در دستگاههای بزرگ و کوچک یکسان است.
بسیاری از صاحبان کارخانه ها فراوری قهوه اعلام می کنند که قهوه ای را که از دستگاه نمونه برشته کاری بدست آورده اند به مراتب نسبت به نمونه های اصلی که در دستگاه اصلی بودادن تهیه شده اند، مرغوبیت بالاتری دارند .
این موضوع عجیبی نیست به خاطر اینکه معمولا بابرشته کاری قهوه در این دستگاه نمونه گیر با نتیجه دقیقتری روبرو می شویم .
انرژی بالای گاز نسبت به میزان قهوه موجود باعث می شود فرآیندهای متنوع در برشته کاری قهوه به خوبی شکل گیرند .اگرچه اکثر این دستگاههای کوچک برای نمونه تفت بصورت ابتدایی کنترل می شوند و همواره شما را به یک چالش پایان ناپذیر دعوت می کنند.