سازمان جهانی قهوه International Coffee Organization در سال ۱۹۶۳ و در شهر لندن، تحت نظارت سازمان ملل متحد راهاندازی شد. این سازمان از توافقنامه جهانی قهوه به عنوان یک ابزار راهبردی برای همکاریهای توسعهای بهره میجوید. این موضوع حاصل ۵ سال توافقنامه جهانی قهوه بود که از سال ۱۹۶۲ در سازمان ملل و نیویورک منعقد گردید. در سالهای ۱۹۶۸، ۱۹۷۶، ۱۹۸۳، ۱۹۹۴ و ۲۰۰۷ در لندن برای جمعبندی نهایی مورد بررسی مجدد قرار گرفت.
آخرین توافقنامهای که توسط این سازمان تهیه و به امضا کشورهای تولید کننده و مصرف کننده قهوه رسید شامل مفاد زیر می باشد
دسته بندی های
قهوه از نگاه سازمان جهانی قهوه بدین شکل می باشد:
این دسته با
توجه به اندازه دانه ها دسته بندی می شود.
این دسته با
توجه به ارتفاع کاشت , چگالی, تعداد عیوب و اندازه دانه ها دسته بندی می شوند.
این دسته بر اساس تعداد عیوب
دسته بندی می شوند.
این دسته بر
اساس چگالی, رنگ و تعداد دانه های معیوب دسته بندی می شوند.
با مراجعه به
وبسایت سازمان جهانی قهوه http://www.ico.org/شما می توانید از آخرین آمار و اطلاعات در زمینه تجارت
قهوه مطلع شوید.