برداشت گیلاسهای قهوه با دست و بصورت انتخابی :
این روش یکی از گرانترین و بهترین روشهای برداشت است ، هدف از به کار بردن این
روش اینست که مطمئن شویم فقط گیلاسهای کامل و رسیده جمع آوری می شوند و گیلاسهای کال
روی درخت باقی می مانند ، این برداشت تا 5 بار هم می تواند انجام پذیرد.
در طی آخرین برداشت شخصی که کار برداشت را انجام می دهد 2 سبد جداگانه همراه
خود دارد ، یکی برای گیلاسهایی که کاملا رسیده هستند و دیگری برای بقیه گیلاسها که
به هر دلیلی مناسب نیستند و باید حذف شوند . گیلاسهای قهوه باید بطور کامل از گیاه
جدا شوند تا بتوان از گسترش آفات در مزرعه و نفوذ آفات به داخل دانه قهوه جلوگیری
نمود
پس از اتمام چیدن ، گیلاسها توسط دست جداسازی می شوندبا هدف اینکه از دیگر
گیلاسهایی که رسیدگی آنها به اندازه ایده آل و مناسب نیست جدا شوند.
در گذشته برداشت با دست در اکثر کشورهایی که تولید قهوه دارند انجام می شد اما در حال حاضر در خیلی از کشورها تنها برای تولید قهوه خاص ، با کیفیت عالی و منحصر به فرد استفاده می شود.
نقاط قوت این
روش :
·
محصول یکدست و یکنواخت
·
کیفیت بسیار بالا
نقاط ضعف این
روش :
·
هزینه انسانی بالا
· فشار کار بالا
خانه قهوه تخصصی ایران/ مهدی قاسمی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.