دستگاه برشته کاری قهوه که دارای محفظه ای استوانه ای با حجم مشخصی برای فراوری قهوه می باشد
در این روش برشته کاری قهوه استوانه ها در حجمهای 100 گرم الی چند صد کیلو ساخته می شود .
در این روش دانه های قهوه سبز توسط پاروهائی در داخل استوانه زیر و رو می شوند و دانه ها تحت تاثیر دوحرارت مستقیم وغیر مستقیم قرار می گیرند.
حرارت مستقیم از تماس با جدار داخلی استوانه و حرارت غیر مستقیم از طریق هوای گرم انباشت شده درون استوانه بر روند برشته شدن دانه ها تاثیر می گزارد.
در این اواخر تولید داخلی این دستگاه نیز صورت پذیرفته است.
دستگاههای کوچک برای بررسی و نمونه گیری در برشته کاری قهوه استفاده می شوند .
دقیقترین سمپل روستر جهان توسط شرکت Discovery ژاپن ساخته می شود.