9-متدهای عجیب ولی جالب برای دم کردن قهوه
حالا که ما به شما روشهای رایج دم کردن قهوه را آموزش دادیم، با هم چند مدل قدیمی که امروزه رایج نیست ولی جالب میباشد را بررسی میکنیم. فرانسیس تربر Francis Thurber در کتاب از مزرعه تا فنجان چند مدل جالب دم کردن قهوه را معرفی کرده است.
امروزه بیش از 100 سال از آن تاریخ گذشته است ما آنها را برای سرگرمی و اطلاع شما دوباره بازگویی میکنیم. اگر شما یک جهانگرد ثروتمند در زمان تربر بودید، این قهوهها را مینوشیدید.
9-1- قهوه فرانسه (قهوه سیاه)
پیشنهاد برای سرو کردن:
برای طعم و عطر بهتر، ذرهای کاسنی اضافه کنید.
ترنر می گفت: خیلی از خانواده های فرانسوی قهوه های مصرف شده صبح را نگه داشته و دوباره از آنها آب داغ عبور می دادند و آن آب را برای وعده قهوه های بعدی استفاده می کردند.
روش آماده سازی قهوه ریو / برزیل سالهای ۱۸۷۰
در این سال ها بیشتر قهوه برزیل در تابه های روباز تفت داده می شدند و معمولا نسبت مناسبی از ترکیب قهوه و آب را با هم انجام نمی دادند. عشاق قهوه برزیل معمولا دانه ها را چند سال با پوست پارشومنت انبار می کردند , امروزه بهترین قهوه ریو می باشد. این روش طعم و عطر و گسترش و خط خوشمزگی و خوشایندی را ایجاد می کند .
۲ - ۹ - دستورالعمل قهوه قدیمی جاوا ( کافه اولهی هلندی)
ترنر این دستورالعمل را ننوشته ولی آن را از یک ساکن قدیمی باتاویا Batavia بدست آورده است. این روش آماده سازی قهوه مورد علاقه هلندیهای ساکن جاوا بوده است.
۱- یک کتری قهوه شامل ۲ قسمت : قسمت آهنی برای قهوه دریپ و یک فیلتر بالایی با
سوراخ های ریز (چیزی شبیه نمکدان).
۲- یک پارچه Flannel (شبیه توری) را روی فیلتر بالایی قرار دهید تا کاملا آن را بپوشاند.
٣- به اندازه کافی قهوه آسیاب شده را روی آن قرار داده و آن را فشار دهید.
4- به آرامی آب سرد روی آن بریزید و اجازه دهید از مسیر فیلتر به داخل ظرف بچکد. این روش 4 تا 5 ساعت طول میکشد.فیلتر را نازک و در سطح بالا قرار داده، قهوهها را فشرده کنید تا فرایند طولانی شود.
5- قهوه بدست آمده را با شیر داغ به نسبت 1 به 3 مخلوط کنید: 1 قهوه و 3 شیر داغ.