مراسم معرفی کارگروه تخصصی آموزش لاته آرت در تاریخ سه شنبه 21 خرداد ماه 1398 در خانه قهوه تخصصی ایران برگزار گردید.
دراین مراسم که با حضور گروهی از علاقمندان برگزار گردید، مربیان این کارگروه دموی آموزشی را ارائه نمودند.
دوره آموزشی طراحی شیر وقهوه ( لته آرت ) براساس متد آموزشی پرفکت اسپرسو استرالیا طراحی گردیده است .
این دوره آموزشی در 4 جلسه 4 ساعته و مجومع 16 ساعت بصورت کاملا عملی صورت می گیرد .
این دوره مهارتی بصورت خصوصی و نیمه گروهی ( حداکثر 3 نفر ) برگزار می گردد،
برای ثبت نام می توانید مستقیما با مربیان ما در تماس باشید.