دانه های چروکیده قهوه , معمولا این اثر حاصل خشکسالی و یا فقر زمین می باشد.
دلايل در مرحله کشاورزی : دانه هاي چروك خورده معمولا از كمبود آب در مرحله تكامل هسته درون گيلاس قهوه ، به وجود مي آيند. ميزان خسارت به مدت زمان و شدت كم آبي بستگي دارد .اگر درختان ضعیف و یا از سلامت کامل برخوردار نباشند, میزان زیادی از محصول دچار چروک خوردگی می شوند.
راههاي جلوگيري در مرحله کشاورزی : نگهداري درختان در مرحله سلامت كامل اگرچه تغييرات آب و هوا مثل ال نينيو مي تواند تاثيرات بسيار بدي بر روي محصول داشته باشد . استفاده از درختان مناسب براي ايجاد سايه بنگهداري رطوبت خاك در زمان كم آبي بسيار كمك مي كند .
راههای جلو گیری در مرحله فراوری : دانه هاي چروك خورده به مراتب سبكتر از دانه هاي طبيعي
مي باشند و همچنين برروي آب غوطه ور مي شوند, همچنین به دليل اندازه كوچك و چگالي پايين ، براحتي در مراحل متفاوت قابل جداسازي مي باشد. ظاهر فیزیکی :دانه هاي چروك خورده معمولاً كوچكتر و بد شكل و داراي خطوطي هستند و گاهي اوقات شبيه انگور مي باشند.
|
.
|