مونسون مالابار نوعی قهوه از هند می باشد که در فرآوری خاصی تهیه شده است .
دانه های برداشت شده قهوه را بمدت 3 تا 4 ماه در معرض بارانهای موسمی و سپس بادهای مشهور مالابار قرار می دهند .
این روش باعث می شود که دانه ها ضمن پف کردن اسیدیته خود را از دست بدهند و در حالت تعادل و ph خنثی قرار بگیرند.
مرکز اصلی قهوه مونسون در هند شهرهای کرالا و کارناتاکا می باشد.
نتیجه این روش فرآوری در قهوه ایجاد بافت سنگین و عطر و طعم شکلات و ادویه می باشد.
سالیان دور، این روش بطور اتفاقی زمانی کشف شد که محموله های قهوه هند درون کشتیهای تجاری در مسیر اروپا دچار بارانهای شدید و باد می شدند .