فول سیتی مرحله ای در برشته کاری قهوه است، در این نوع از برشته کاری، فرایند گرمادهی دانه های قهوه همچنان پس از تکافت اول ادامه پیدا می کند وهمزمان با شروع تکافت دوم متوقف می شود.
مشخصات فنی این قهوه بشرح ذیل است :
- رست کالر : مدیوم دارک براون
- سطح خارجی دانه های قهوه : خشک ویا با اندکی ذرات و یا حالت روغنی
- حرارت تقریبی دانه ها در زمان تخلیه درام : ما بین 225 تا 230 درجه سانتی گراد
- شماره اگترون : 45 تا 50
- شماره تایل : 45
- اسامی رایج در برشته کاری قبل از فول سیتی : رگولار سیتی و وینیز
- اسامی رایج در برشته کاری بعد از فول سیتی : لایت فرنچ و اسپرسو