اولین بار قهوه در سال 1725 در نزدیکی شهر کینگستون کاشته شد، از همان سالها تاکنون اصطلاح بلو مانتین مترادف است با قهوه خاص و گرانقیمت .
این قهوه درون بشکه های چوبی30و 70کیلوئی ریخته وصادرمی شوند.
قهوه بلومانتین با عطر و طعم ملایم گلهای تروپیکال، ترشی لیموئی و بافت متوسط در سرزمینی با مشخصات زیر رشد می کند، از لحاظ توپوگرافی تپه های و کوههای کم ارتفاع، متوسط ارتفاع کاشت 900 تا 1120 متر، نوع خاک اسیدی بارور، متوسط رطوبت سالیانه 75% ، متوسط درجه حرارت بین 19 تا 25 ، گونه عرییکا و نژادهای تیپیکا و گیشا، روش برداشت دست چین انتخابی ،فرآوری فولی واشد، زمان برداشت 3 ماهه پائیز و صادرات در بهمن ماه می باشد.
اندازه اسکرین این قهوه 17/18 می باشد،درجه روشن تاحداکثر فول سیتی برای برشته کاری این قهوه پیشنهاد می گردد.
فروش این قهوه بصورت انحصاری توسط Coffee Industry Board of Jamaica صورت می گیرد.
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید.