> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۸/۱/۶
اکسیداسیون کامل یا ناقص یا هیدرولیز چربی ها و روغن های قهوه که براثر تماس با هوا, نور, رطوبت و یا هرگونه باکتری صورت می گیرد.این واکنش شیمیائی در قهوه باعث ایجاد طعم و بوی نامطبوع می گردد.
قهوه آسیاب شده بسرعت رنساید می شود .
۱۴۰۲/۱۰/۷
۱۴۰۲/۱/۱۰
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۱۴۰۰/۱۱/۱۳
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
۱۴۰۱/۴/۱
۱۴۰۰/۱۰/۲۱
۱۴۰۰/۱۰/۱۴
۱۴۰۰/۶/۳۱
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰