Specialty Coffee Association

IRAN
 

بخش 35- شکر و شیر دوست قهوه هستند یا دشمن آن؟


بخش 35- شکر و شیر دوست قهوه هستند یا دشمن آن؟

۵- شکر و شیر دوست قهوه هستند یا دشمن آن ؟

۱ - ۵- شکر

شهرت شکر از شیرینی و چسبندگی خاصی است که در دهان ایجاد می کند ، این خصوصیت باعث ایجاد طعم خاص در ترکیب با قهوه می شود.

بهترین و برجسته ترین شیرینی در جهان ، شیرینی شکر می باشد.

درجه حلالیت آن نیز پایین می باشد و به راحتی مخلوط می شود و بوهای نامطبوع خارجی را جذب می کند.

شرکت قهوه گرین مانتین که تولید کننده قهوه در امریکا می باشد، معتقد است که آمار کسانی که شکر را با قهوه می خورند و کسانی که شیر را با قهوه می خوردند با هم برابر است .

بعضی ها معتقدند که قهوه به خودی خود شیرین می باشد و اضافه کردن شکر باعث از بین رفتن و خراب شدن طعم آن میشود. ولی افراد دیگری معتقدند که قهوه باید با طعم شیرین خورده شود و اضافه کردن شکر به آن دقیقا مانند اضافه کردن یک سس به ماهی می باشد.

من می گویم قهوه را هرطور که خودتان میپسندید بنوشید.

البته در دید متخصصین, خود قهوه دارای شیرینی طبیعی می باشد و همه شیرینی ها که دارای شکر می باشند , مصنوعی هستند.

در اینجا نام چند مورد ازدیگرانواع شکرها را معرفی می کنیم .


1.Aspartame آسپارتم

2.Sucralose ساکرالوز

3.Stevia استویا

Stevia چیزی است که همه به دنبال آن می باشند. یک ماده طبیعی است که از برگ درختچه استویا تهیه می شود و دارای ریشه در تاریخچه فرهنگی جهان سومی می باشد.

همچنین تحقیقات کمی روی آن انجام شده است و دارای نفوذ بسیار کمی در بازار می باشد, اما برای طرفدارانش بسیار کامل و عالی است.

از نظر بعضی از متخصصین قهوه، شیرینی استویا به اندازه شیرینی شکر نمی باشد و حتی جایگزین شکر هم نمی تواند باشد.

4. سدیم ساکارین

سدیم از سال ۱۸۷۰ تا به حال کشف شده است شهرت خود را در جنگ جهانی اول وقتی که پخش شکر محدود شده بود پیدا کرد. ولی در سال ۱۹۶۰ دوباره محبوبیت خاصی را در مردم بدست آورد و آن به خاطر گسترش رژیم های غذایی در میان مردم بود. بعد از تحقیقات وسیعی که نشان دهنده ارتباط سدیم با سرطان بوده است به سرعت محبوبیت و گسترش خود را از دست داد و Aspartame جایگزین آن شد و قیمت آن بسیار کاهش یافت. ولی امروز فردی وجود ندارد که به اندازه ی قبل از این ماده ترس داشته باشد. از نظر متخصصین قهوه هیچ جایگاه در بین مردم ندارد زیرا دارای طعم نهایی تلخ و آهنی مانند در دهان می شود.


5.شیر

گروهی معتقدند که فرانسه دارای قهوه های بهتری نسبت به انگلیس می باشد و این به خاطر غنی بودن کشور فرانسه از نظر محصولات با کیفیت لبنی می باشد.

این تئوری در سال های ۱۷۰۰ کاملا صحت داشته است.

امروزه بزرگ ترین کافی شاپهای زنجیره قهوه ی جهان هزینه بیشتر برای شیر مصرف می کند تا برای قهوه .

حال بهترین شیر مکمل برای قهوه کدام است؟ از نظر متخصصین، برای قهوه های قهوه های فیلتر شده شیر پرچرب بهترین می باشد که بعضی اوقات به شیر ۱۸٪ چربی معروف است, (شیر سویا مانند شیر کاملا چرب عمل می کند).

شیر به طور طبیعی دارای چربی کمی می باشد که برای طعم دادن به قهوه باید آن را پرچرب نماییم نوشیدنی های قهوه بر پایه اسپرسو که شیر ماده ی اصلی آنها می باشد، وقتی دارای مزه های خوبی می شوند که شیر پرچرب به آنها اضافه شود, مانند لاته و کاپوچینو.

در این وضعیت،به کار بردن انواع مختلف شیر کمک در بهبود طعم قهوه می کند. درصد چربی مناسب در شیر به انسجام و ایجاد طعم مناسب مخصوصا در لاته و کاپوچینو بسیار کمک می کند .

خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan









اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...