> واژه نامه قهوه | ۱۳۹۷/۱۲/۲۵
طعم قهوه با ترشی زیاد و ناخوشایند که می تواند بستگی به عوامل متعددی داشته باشد .
1.در عصاره گیری ضعیف از قهوه , طعم ترش نامطبوع ایجاد می شود.
2. دانه های سبز باآفتهای , قارچی و ترش در فنجان طعم ترش نامطبوع ایجاد می کنند.
۱۴۰۲/۱۰/۷
۱۴۰۲/۱/۱۰
۱۴۰۱/۱۰/۱۱
۱۴۰۰/۱۱/۱۳
۱۴۰۰/۱۰/۱۱
۱۴۰۱/۴/۱
۱۴۰۰/۱۰/۲۱
۱۴۰۰/۱۰/۱۴
۱۴۰۰/۶/۳۱
۱۴۰۰/۱/۲۹
۱۳۹۹/۱۰/۱۰
۱۳۹۹/۵/۲۲
۱۳۹۸/۲/۱۵
۱۳۹۸/۲/۱۳
۱۳۹۸/۱/۲۴
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
۱۳۹۷/۵/۱۵
۱۳۹۸/۲/۲۳
۱۳۹۸/۲/۶
۱۳۹۸/۱/۱۳
۱۳۹۹/۱۱/۲
۱۳۹۹/۶/۱۰