اصطلاح صدفی برای دانه های سبز معیوب بامشخصات زیر بکار می رود.
تاثير بر كيفيت محصول نهايي :دانه قهوه تبديل به ذغال مي شود و طعم و عطر سوخته و ذغالي مي سازد و مي تواند عامل عدم يكدستي در مرحله برشته کاری شود .
دلایل : این پدیده براساس عوامل ژنتیکی ایجاد می شود.
راههای جلوگیری در مرحله کشاورزی : انتخاب گونه های گیاهی مناسب و برنامه رسیدگی دقیق تر به مزرعه.
راههای جلوگیری در مرحله فرآوری : جدا سازی در مرحله جداسازی پارشومنت ها.
ظاهر فیزیکی : ناهمگون به همراه حفره یا تکه ای در کنار دانه ,گاهی اوقات قسمت بالائی شبیه صدف دریائی و قسمت زیرین مخروطی شکل می باشد.