بدون شک امروزه تمامی مردم جهان به نحوی با
ویرروس کرونا درگیرند . در ابتدا امید به این بود که این اپیدمی در بازه زمانی
مشخصی پایان یافته و جهان به روال قبلی خود باز گردد.
ولی در حال حاضر همه ما به این نتیجه رسیده ایم
که باید با این مهمان ناخوانده همزیستی مسالمت آمیز پیدا کنیم و با رعایت اصول
بهداشتی به زندگی روزمره خود بازگردیم.
بیشتر استانداردهای جهانی تعریف شده برای کنترل
اپیدمی کرونا مرتبط به فضاهای عمومی
بوده و کمتر به قضاهای اختصاصی مرتبط می
شود .
با کمی خلاقیت ، ما می توانیم با توجه به نوع
کسب و کار خود پروتکل تکمیلی مناسبی با محیط و نوع کار خود ایجاد و آن را رعایت
کنیم .
در مورد آموزشگاه صنایع غذایی با رویکرد آموزشهای تخصصی قهوه موارد ذیل در پروتکل بهداشتی ما قرار دارند :
·
بررسی درجه حرارت دمای بدن هنرجویان
·
پرسش سوالات پیرامون سلامتی فردی
·
برگزاری کلاسهای تک نفره و یا حداکثر 3 نفره برای رعایت فاصله مناسب بین
هنرجویان
·
ضدعفونی لوازم شخصی هنرجویان در زمان ورود به آموزشگاه
·
استفاده از شیلد، ماسک و دستکش در زمان ورود به آموزشگاه و طی زمان آموزش
·
استفاده از لیوان اختصاصی برای هر هنرجو و قاشق کاپینگ اختصاصی ( علامت گذاری
واضح لوازم شخصی )
·
کاهش زمان کلاسها به حداکثر 3 ساعت برای خستگی کمتر در زمان استفاده از وسایل
ایمنی
·
پایان دادن سریع به کلاس در صورت مشاهده هرگونه علائم مرتبط به بیماری اعم از
سرفه ، عطسه ، سردرد و ...
· ضدعفونی کردن تمامی سطوع در شروع و نهایتا در پایان کلاس