قهوه در ژاپن جايگاه ارزشمندى در بين مردم دارد. در واقع ژاپن يكى از
بزرگترين كشورهاى وارد كننده قهوه بوده و قهوه در اين كشور در اشكال مختلف
سرو وكاملا در فرهنگ مردم بصورت روزمره وجود دارد. كافه لانژهاى ژاپنى
براساس تفكر و فلسفه چايخانه هاى سنتى ژاپنى شكل گرفتند. رشد فراگير قهوه
در ژاپن پس از جنگ جهانى دوم شروع شد و در حال حاضر بسيار پيشرفت كرده است .
ژاپنيها سرامد جهان در زمينه روش دم آورى سرد قهوه مى باشند.
همچنين ترند مصرف قهوه متمايز و دم آورى دقيق سالهاست در أين كشور رواج دارد.
حساسيت
تجار قهوه ژاپن پاى بسيارى إز انها را به حراجيهاى قهوه براى بالاترين
قيمتها باز كرده است و از طرفى حساسيت و دقت نظر بالاى اين قوم باعث گرديده
كه آنها با مالكيت يا اجاره ٢٠ ساله ( متوسط عمر درخت قهوه) در فرايند
كشاورزى حضور داشته و به نتايج بهترى دست يابند .
بهقول دوستى هر چيزى در هر جاى جهان كشف شود در ژاپن به بالاترين سطح دست مى يابد