در درجه اول باید متذکر شویم که هیچگونه عسلی در این فرآوری استفاده نمی شود، فرآوری عسلی قهوه به نوعی از فرآوری گیلاسهای قهوه گفته می شود که در آن موسیلاژ را از روی پارشومنت قهوه جدا نمی سازند و در مراحل مختلف آنرا در معرض نور وحرارت قرار می دهند، فراوری عسلی بنا به میزان موسیلاژ باقی مانده بر روی پارشومنت و نحوه اعمال نور وحرارت بر آنها، نامهای متفاوتی چون فراوری عسلیَ قرمز، سیاه، زرد به خود می گیرد.
فرآوری عسلی سفید کاملا متفاوت بوده چون پالپهای و موسیلاژ توسط فشار اب برداشته می شوند .