Specialty Coffee Association

IRAN
 

طراحی ماشین برشته کاری قهوه Coffee Roasting Machine Design


طراحی ماشین برشته کاری قهوه Coffee Roasting Machine Design



اولین گام برای انتخاب دمای بارگیری ، در نظر گرفتن نوع طراحی ماشینی است که میخواهیم از آن استفاده کنیم.

استوانه در ماشینی که مشعل در تماس مستقیم با استوانه است  دارای استوانه دمای بالاتری ( در مقایسه با محیط برشته کردن ) نسبت به ماشین هایی است که در آن ها استوانه به طور غیر مستقیم گرم میشود .

هنگامیکه از برشته کن های دارای تماس مستقیم استفاده می کنید ، دارای محدودیت در استفاده از دمای بارگیری هستید چراکه احتمال سوختگی سطح دانه ها در دمای بلرگیری بالای برشته کردن وجود دارد.

در برشته کن های بستر سیال فاقد استوانه که انتقال حرارت نیز از طریق هدایت انجام نمی شود ، می توان از دمای بارگیری بالاتر ( حتی بیشتر از 288 درجه سانتی گراد ) نیز استفاده نمود.

در ماشین های با حرارت غیر مستقیم و ماشین های دارای صفحه محافظ روی شعله نیز میتوان از دماهای بالاتر حدود 232 تا 274 درجه سانتی گراد استفاده کرد .

برای انتخاب دمای بارگیری در برشته کن های استوانه قدیمی نیاز به احتیاط بیشتری بسته به ضخامت و جنس استوانه و همچنین تک و یا دو جداره بودن است. دمای بارگیری منطقی برای این ماشین ها حدود 193 تا 227 درجه سانتی گراد است.

همان طور که قبلا ذکر شد ، استوانه در برشته کن های قدیمی مانند یک منبع ذخیره انرژی عمل میکند و ده ها هزار کیلو ژول انرژی را در خود ذخیره می نمایند. این ذخیره انرژی در انتقال حرارت ابتدای برشته کاری مشارکت کرده و دمای پایین بارگیری در ماشین های دارای تماس مستقیم را جبران می نماید.

انتقال حرارت مناسب


در طول چند دقیقه اول برشته کاری از موارد مهم در توسعه مرکز دانه است .

 

اندازه نمونه Batch Size

هرچه اندازه نمونه بیشتر باشد ، کاهش دمای بیشتری را در محیط برشته کن نسبت به دمای بارگیری شاهد هستیم .

بنابراین برای اندازه نمونه های بزرگ تر نیاز به دمای بارگیری بالاتری برای اطمینان از انتقال حرارت کافی در طول دقیقه اول و دوم برشته کردن داریم.

 

دانسیته دانه Bean Density

در نمونه دانه های دارای اندازه یکسان ، نیاز به انرژی بیشتری برای نفوذ حرارت در دانه های با دانسیته بیشتر داریم.

بارگیری در دمای بالاتر اغلب مناسب دانه های با چگالی فوق العاده زیاد است.

 

اندازه دانه Bean Size

به دلیل اینکه در دانه های بزرگ تر فاصله سطح تا مرکز دانه بیشتر است ، بنابراین برای نفوذ حرارت نیاز به انرژی بیشتری است.

 

روش فرآوری دانه Bean Processing Method

روش فرآوری دانه بر چگالی ، حساسیت به سوختگی و اغلب بر میزان رطوبت دانه تاثیر گذار است.

هنگام برنامه ریزی برای برشته کردن بایستی توجه خاصی به دلیل وجود متغیرهای فراوان به روش فرآوری دانه به صورت مورد به مورد داشت.

به عنوان یک قانون ، دانه های فرآوری مرطوب هم نیاز و هم توانایی تحمل بالاتر بارگیری را نسبت به دانه های فرآوری طبیعی یا خشک دارند.

 

 نویسنده : اسکات راوو

ترجمه :آیسان خاور میانه کالا

بازنویسی : خانه قهوه تخصصی


اخبار

اگر میخواهید قهوه ای کاملا متفاوت و خاص را تجربه کنید قطعا Wine Processed Coffee ;یعنی قهوه فرآوری شرابی ارزشش را دارد.قهوه ای که به شما تجربه ی عطر...


نوروز 1402، این عید باستانی و خوش یمن بر شما و خانواده محترمتان مبارک باد .برایتان دراین سال نو تندرستی ، نیک ورزی ، کامروایی و شادمانی را آرزومندم ...


شرح محصول :PCC یک پودر رسوب بر و جرم گیر دستگاه های قهوه ساز و اسپرسو ساز می باشد و با جرم گیری سریع و اصولی ، باعث افزایش طول عمر ماشین قهوه ساز شد...


هجدهمین آئین اهداء گواهینامه به هنرجویان خانه قهوه تخصصی; با حضور جمعی از هنرجویان و اعضاء; در این مرکز;برگزار;;گردید;.;با آرزوی سلامتی و موفقیت روز ا...


یک پژوهش که به دنبال پایه‌های ژنتیکی برخی ترجیحات ما است، نشان داده افرادی که قهوه;،چای و;یا شکلات را تلخ می پسندند سویه ژنتیکی مشابهی دارند.;پژوهش ...


مقالات

مطابق گزارشات سازمان بین المللی قهوه ، ژاپن پس از ایالات متحده آمریکا رتبه سومین کشور بزرگ مصرف کننده قهوه در جهان را به خود اختصاص داده است. واردات...


1- دوپیو ( Doppio) :; به اسپرسو ایی گفته می‌شود که از دو شات تهیه شده باشد یا در واقع از یک پرتافیلتر دابل; برای عصاره گیری; استفاده شود.; حجم این ن...


یک فنجان اسپرسوی خوب باید ویژگی های زیر را داشته باشد: کرمای منسجم فندقی رنگ همراه با راه راههایی به رنگ قهوه ای تیره(مانند بدن ببر)،تعادل بین اسیدی...


همه ی حواس پنجگانه ی ما در لذتی که از نوشیدن قهوه می بریم، نقش دارند. با آگاهی از اهمیت این حواس است که می توانیم قهوه ای با کیفیت و مطلوب، با هر رو...


حتما به این موضوع; آگاه هستید که محصولات به دست آمده از یک مزرعه در پایان هر سال کشاورزی تفاوت های بسیاری با هم دارند.;هویت اصلی محصول عوض نمیشود ولی ...


مزرعه

فرآوری خشک (طبیعی)در این روش که فرآوری خشک می باشد ، محصول نهایی ما قهوه طبیعی است ، ابتدا گیلاسهای قهوه را جداسازی می کنند ، سپس در آب شناور کرده ...


1);;; رشد زیر نور مستقیم خورشید (منطقه رویش برزیل)گونه هایی از گیاه قهوه در این مناطق وجود دارند که می توانند زیر نور کامل خورشید رشد پیدا کنند. قه...


کاشت گیاه قهوه در سرتاسر جهان در بخش استوایی یا کمربند استوایی زمین واقع شده است ، مناطقی که در این بخش قرار میگیرند مثل آفریقا ، آسیا و آمریکا می ب...


کاشت و تکثیر درخت قهوه;در روش سنتی کاشت قهوه در آغاز فصل بارندگی ۲۰ دانه قهوه در هر حفره کاشته می شود.; در این روش باعث از بین رفتن ۵۰ درصد پتانسیل ...


الف) دستگاه خشک کن عمودی;;در این دستگاه دانه های قهوه بر اساس خارج شدن هوای گرم از پایین دستگاه به سمت بالا حرکت می کنند و این جریان باعث خشک شدن د...


تجارت

تنها دانه های قهوه سبز خامی می توان به کشور وارد کنید که در کشور مبدا تمامی مراحل مختلف فراوری و آماده سازی جهت صادرات را گذرانده باشند.به طور معمول ...


دانه های قهوه سبز نه تنها براساس خاستگاه ، موقعیت جغرافیایی ، گونه و طبقه بندی بر اساس عیوب ، معامله می شوند ، بلکه سایز و اندازه انها در پروسه فروش ...


به طور متوسط وزن هر کیسه دانه قهوه سبز 60 کیلوگرم می باشد (برزیل) ، هر چند که در استرالیا کیسه هایی با وزن 20 کیلو گرم و همچنین در گویانا و گوادلوپ ...


ممکن است شما افرادی را دیده باشید که در رابطه با رنگ برشتهکاری قهوه بحث میکنند. هنگام بحث کردن در رابطه با رنگ قهوه،در حقیقت منظور روشنی و تیرگی قهوه ...


بالاترین قیمت برای قهوه سبز در پاناما با 803 دلار برای هر 450 گرم است. این قهوه از گونه عربیکای گیشا بوده و در مزرعه فامیلی لاماستوس در منطقة بوکوئت ک...


کتاب

1);;; خشک کردن طبیعی (زیر نور آفتاب)الف); خشک کردن در پاسیو (حیاط) یا فضای مسطحاین کار در زمینها یا تراسهای مختلفی می تواند انجام شود ، بعنوان مثال ...


دانه های قهوه قبل از اینکه وارد پروسه حمل و نقل گردند و درون بسته بندیهای مخصوص قرار بگیرند باید طبقه بندی و آماده شوند. ابتدا باید اجسام خارجی درشت...


یکی از دستگاه‌های بسیار قدیمی و مرسوم برای دم کردن قهوه است. در دهه‌ی 1840 میلادی هنوز فرنچ پرسی بدین صورت وجود نداشت اما ایده‌ی اختراع دستگاهی ...


این ﻗﻬﻮه ﺟﻮش که ظاهری شبیه; یک ﺳﺎﻋﺖ شنی دارد، از 3 قسمت اصلی تشکیل شده که بر روي ﻫﻢ ﺳﻮار میﺷﻮند.قسمت زیرین، ﻣﺤﻔﻈـﻪ شیشه ای است که در آن آب می ریزند و ...


ﻣﺘﺪ اُﭘﻦ ﭘﺎت ﺑﻪ معنی ﺟوشیدن آب و ﻗﻬﻮه ﻫﻤﺮاه ﻫﻢ می‌ﺑﺎﺷـﺪ. این ﻣﺘـﺪ اﺑﺘـﺪائی ترین روش دم آوری ﻗﻬﻮه می‌ﺑﺎﺷﺪ،برای تهیه قهوه به این روش شما فقط نیاز به یک ...


واژه نامه قهوه

تیغه های آسیاب های قهوه عموما به دو نوع صاف و مخروطی طراحی می شوند.در آسیاب قهوه با تیغه صاف , دو تیغه هم شکل و هم اندازه در روبروی هم قرار می گیرند ....


;گروهی از نژاد پرورش یافته خالص که منشاء آنها از آمیزش متقاطع بین هیبریدهای Timor ;و Caturra می باشد.این گیاه از سال 1980 انتشار یافته است ، دارای مح...


گونهای از قهوه ,;نژاد پرورش یافته خالص بوسیله انستیتو; (IAC); در برزیل ، منشاء ;catuai ;;مربوط به هیبرید بین : mundo novo ;و cuturra ی زرد می باشد ،...


یک موتانت خالص کوتاه قد از بوربون قرمزو یا زردرنگ که دارای میان گروهای کوتاه می باشد و در سال 1937 در برزیل یافت شد.دارای تولید محصول بالا، برگها و ...


در کشاورزی قهوه ,;پرورش مصنوعی دو گونه یاواریته متفاوت که نتیجه آن فرزندانی است که حامل بخشی از مواد ژنتیکی والدین خود هستند. والدینی که در اینجا است...