1- نحوه سرو و دستور های قهوه
تمامی تلاش شما برای درست کردن بهترین قهوه ، هنگامی به ثمر می رسد که آن را خوب سرو کنید.
در واقع نحوه سرو تأثیر مستقیم روی مزه دارد.
علاوه بر این باید به دمای ایده آل برای سرو هرنوع قهوه نیز توجه کرد.
این به آن معنا است که توجه به جزئیات و پیدا کردن دستورهای مختلف در درست کردن قهوه مؤثر است.
بسیاری از قهوهها قبل، همزمان و یا بعد از غذا صرف می شود.
اما ترکیب کدام غذا با کدام قهوه بهتر می شود؟ بهترین استفاده از خامه و شکر چگونه است؟ در ادامه به آن می پردازیم، در انتهای این فصل شما با مباحث زیر به طور کامل آشنا می شوید.
• غذاهای متناسب با هر نوع قهوه
• استفاده از خامه، شکر در جهت بهتر کردن طعم قهوه و نه در جهت پنهان کردن طعم واقعی آن
• درست کردن کوکتل قهوه و قهوه های بعد از شام برای مهمانی های دوستانه
بعد از این مراحل اطلاعات شما به عنوان یک متخصص قهوه کامل می شود.
پس بفرمایید قهوه !
خانه قهوه تخصصی ایران / Scairan