پس از مرحله خشک شدن پارشومنت همچنان به پوسته ها چسبیده است ، اکنون نوبت آن
است که جدا شود ، برای اینکه کیفیت قهوه بالاتر رود این پوست کندن پس از ذخیره
کردن درون سیلوها انجام می شود. گیلاسهای قهوه و دانه های قهوه یی که دارای
پارشومنت هستند درون دستگاه پوست گیر قرار می گیرند و این قسمتها از آنها جدا می
شود ، سپس بر اساس چگالی قسمتهای مختلف از هم جدا می شوند ، این عمل درون الکهایی
که بصورت چرخشی حرکت می کنند انجام می شود ، دانه های قهوه که سنگین هستند به خارج
غربال و آنهایی که سبک تر هستند به سمت مرکز حرکت می کنند ، این کار می تواند بارها
انجام پذیرد تا جداسازی کامل انجام شود. در ادامه دانه ها درون کیسه هایی می افتد
، البته این کیسه ها آنهایی نیستند که
برای صادرات و حمل و نقل مناسب باشند چرا که قبل از این پروسه بازهم باید دانه ها
مورد ارزیابی و سنجش کیفیت قرار بگیرند و سپس بسته بندی شود ، این کیسه ها از
مزارع به صادر کنندگان که مسئول پروسه حمل و نقل هستند واگذار می شود، صادرکنندگان
بطور معمول قهوه را می خرند و آن را با قیمت مناسبی می فروشند.
تنها مقداری از قهوه یی که در مزارع مجهز آماده شده قابلیت این را دارد که
وارد پروسه حمل و نقل شود.
پوست کندن آخرین پروسه آماده سازی در مزارع می باشد.
خانه قهوه تخصصی ایران/ حسین بهرامی
بازدید کننده گرامی : خانه قهوه تخصصی ایران Scairan مرکزی است تحقیقاتی،آموزشی که در زمینه آموزشهای تخصصی قهوه و همچنین پژوهش و مشاوره در صنایع قهوه فعالیت دارد.خواهشمندیم نظرات و پیشنهادات خود را جهت پیشبرد بهتر فعالیت این مرکز برای ما ارسال فرمائید. همچنین استفاده از مطالب ومحتوای وب سایت جهت امورمرتبط به آموزش قهوه باذکر منبع بلامانع می باشد.