اصطلاح رایج درجهان قهوه و در مالکیت مسابقات باریستا از سال 2000 .
ارائه سیگنچر درینک,اسپرسو و همچنین نوشیدنی بر پایه شیر بخار داده شده در مسابقات باریستا الزامی است.
در تهیه نوشیدنی ابداعی با قهوه ,استفاده از ترکیبات الکلی مجاز نمی باشد , همچنین نباید طعم و عطر مواد ترکیبی بارزتر از قهوه باشد .
میتوانید آنرا سرد یا گرم ارائه نمائید و مهمتر از همه اینکه نوشیدنی ابداعی باید قابل نوشیدن باشد.
معمولا تهیه سیگنچر درینک, نمایشی ترین قسمت از مسابقات قهوه می باشد.