Coffee Shop Cook
کد آموزشی : MC
تعریف مهارتی شغل: اشپز غذاهای فوری کسی است که از عهده مواد اولیه با کیفیت مناسب برآید و از شرایط نگهداری آنها اطلاعات کامل داشته باشد و همچنین بتواند با استفاده از ابزار وتجهیزات ودستگاههای مخصوص از عهده آماده سازی ، پخت و بسته بندی غذا های فوری در 15 دقیقه بر آید. تهیه انواع سوپ، سالاد، ساندویچ، پیتزا، پاستا و سس های مرتبط در آشپزخانه و فضای کوچک کافی شاپ .کد شغلی :5/21/95/1/2
جهت کسب اطلاعات و ثبت نام با شماره 88319934 تماس حاصل فرمایید.